Termeni si conditii


  1. Introducere

Andreea Rainer – Cabinet de Avocat este un cabinet individual de Avocat de tip boutique digital, care isi propune sa ofere consultanta juridica in principal la distanta/ online, insa si in maniera clasica, prin servicii de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si a altor persoane fizice si juridice, in conditiile legii.

Prezentul document “Termeni si Conditii” are drept scop reglementarea utilizarii de catre vizitatori a website-ului www.andreearainerlaw.ro („Website-ul”), detinut de catre Andreea Rainer – Cabinet de Avocat, cu sediul profesional in Romania, Bucuresti, Sector 3, Str. Lt. Nicolae Pascu nr. 10, bl. 5, sc. 6, et. 1, ap. 151, reprezentat prin avocat titular Andreea Rainer („CI Andreea Rainer”).

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile, intrucat prin bifarea casutei de accept, respectiv prin accesarea si utilizarea Website-ului se considera ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu prezentul document.

Totodata, va rugam sa cititi cu atentie Politica de confidentialitate de pe Website, intrucat anumite date cu caracter personal pot fi prelucrate prin intermediul Website-ului. Prin transmiterea oricaror date cu caracter personal prin intermediul Website-ului sunteti de acord ca aceste date vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Politicii de confidentialitate.

  2. Drepturile de proprietate intelectuala

Website-ul ofera informatii cu privire la CI Andreea Rainer, la activitatile desfasurate de CI Andreea Rainer pe piata serviciilor juridice, precum si fotografii, ilustratii, opere de arta video/ audio, nume, logo-uri, marci, desene si modele. Totodata, Website-ul contine articole, stiri si alte materiale care se pot referi la modificari inregistrate sau preconizate cu privire la cadrul legislativ din Romania, jurisprudenta europeana si nationala, actiuni sau strategii relevante ale autoritatilor si institutiilor din Romania cu impact potential asupra sectoarelor de activitate de interes si altele.

Prin utilizarea Website-ului utilizatorii inteleg si sunt de acord ca CI Andreea Rainer este titularul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului Website-ului, inclusiv, insa fara a se limita la acestea, asupra articolelor, textelor, fotografiilor, ilustratiilor, fisierelor audio/video, marcilor, desenelor si modelelor de pe Website. Utilizatorii nu vor folosi aceste informatii in niciun fel, cu exceptia cazului in care au obtinut aprobarea prealabila expresa in scris a CI Andreea Rainer.

Nicio parte din continutul Website-ului nu va putea fi reprodusa, distribuita sau publicata, sub nicio forma si prin niciun mijloc, fara acordul scris prealabil al CI Andreea Rainer. Prin utilizarea Website-ului utilizatorii sunt de acord sa nu modifice, sa nu vanda, sa nu distribuie si sa nu creeze opere derivate pe baza informatiilor publicate pe Website, in niciun mod fara acordul prealabil expres in scris al CI Andreea Rainer. In acest scop, ne puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail: avocat@andreearainerlaw.ro.

Singura modalitate de utilizare a continutului Website-ului permisa utilizatorilor, cu exceptia cazului in care CI Andreea Rainer isi da acordul in mod expres pentru alte utilizari, este utilizarea in scop personal, prin descarcare, imprimare si pastrarea acestei imprimari pentru uz personal, stocare temporara, afisarea informatiilor publicate pe Website pe un ecran de computer sau pe un telefon mobil.

Utilizatorilor nu le este permis sa realizeze niciun fel de link la alt site web fara acordul prealabil expres in scris al CI Andreea Rainer. In acest scop, ne puteti contacta la urmatoarea adresa de e-mail: andreea.rainer@gmail.com.

  3. Informatiile furnizate de catre utilizatori

Transmiterea mesajelor prin intermediul formularului de contact de pe Website, la adresa de e-mail sau numarul de telefon afisate pe Website trebuie sa fie facuta in conformitate cu urmatoarele principii: orice informatie transmisa este legala, conforma bunelor moravuri, nu este defaimatoare, nu contine informatii false, nu induce in eroare, nu exista obiectii cu privire la aceasta, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale CI Andreea Rainer sau ale tertilor.

Utilizatorii raspund in mod exclusiv si in orice moment pentru continutul si forma acestor informatii transmise prin modalitatile prevazute mai sus.

  4. Exonerare de raspundere

Nicio informatie pusa la dispozitie pe Website nu constituie recomandare sau consultanta juridica sau de alta natura si nu va putea fi considerata de catre utilizatorii Website-ului, in nicio imprejurare, ca fiind aplicabila sau adaptata unor situatii de fapt specifice sau ca avand aplicabilitate generala intr-un domeniu specific, iar in acest sens CI Andreea Rainer este exonerat de raspundere.

Informatiile sunt furnizate doar in scop informativ. Orice consultanta juridica specializata care poate fi solicitata de un utilizator al Website-ului in conformitate cu legislatia din Romania va fi furnizata de catre avocatul titular al CI Andreea Rainer doar in urma transmiterii unei solicitari de servicii juridice in acest sens.

CI Andreea Rainer face eforturi rezonabile sa asigure acuratetea informatiilor publicate pe Website, insa nu isi asuma nicio raspundere pentru erorile, omisiunile sau informatiile inexacte de pe Website. Totodata, CI Andreea Rainer nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile, omisiunile sau informatiile inexacte care nu sunt detinute de catre CI Andreea Rainer si nu are niciun control asupra acestora, precum site-urile web sau paginile web la care Website-ul este conectat sau la care face trimitere.

CI Andreea Rainer incearca sa verifice si sa protejeze orice informatie/ material publicat pe Website impotriva virusilor sau altor probleme tehnice. Cu toate acestea, CI Andreea Rainer nu isi asuma nicio raspundere pentru eventualele pierderi, disfunctionalitati sau distrugeri ale datelor utilizatorilor, directe sau indirecte, care ar putea sa apara ca urmare a utilizarii Website-ului.

  5. Forta majora

CI Andreea Rainer nu este raspunzator in niciun fel in cazul unui eveniment de forta majora, astfel cum este definit de reglementarile relevante (spre exemplu, producerea unor evenimente naturale, razboi, greve, revolte, ostilitati, incendii, epidemii, mobilizare armata etc.), a carui consecinta consta in nerespectarea obligatiilor conform Termenilor si Conditiilor, precum neindeplinirea obligatiilor de catre o terta parte care gazduieste Website-ul.

  6. Legea aplicabila

Termenii si Conditiile sunt guvernate de legea romana. Orice litigii care decurg din sau in legatura cu Termenii si Conditiie vor fi adresate instantelor judecatoresti competente din Romania.

  7. Actualizari Termeni si Conditii

Ori de cate ori Termenii si Conditiile vor fi actualizate, acestea vor fi publicate pe Website si va fi afisata data actualizarii. Accesarea Website-ului dupa data actualizarii va reprezenta acceptarea de catre utilizatori a Termenilor si Conditiilor in varianta actualizata.

Prezentul document a fost redactat bilingv, in limba romana si in limba engleza, iar in caz de neconcordanta intre cele doua versiuni, versiunea in limba romana va prevala.


Actualizat la data de 05.06.2021

Copyright © Andreea Rainer - Cabinet de Avocat. Toate drepturile rezervate. || Termeni si conditii || Politica de confidentialitate