Despre noi

Sunt avocat definitiv titular al Andreea Rainer – Cabinet de Avocat, membru in Baroul Bucuresti si sunt avocatul antreprenorilor in mediul digital.

Motivatie

In epoca creativitatii, a digitalizarii si a antreprenoriatului am observat nevoia crescanda a actorilor de pe diverse piete, a dezvoltatorilor de solutii inovative, a autorilor de creatii intelectuale sau a celor in cautarea unui loc de munca de a avea protectia juridica asigurata. Totodata, se intampla ca acestia sa nu aiba aranjamentele juridice vitale implementate.

In calitate de avocat practicant individual, inteleg fundamentele noilor tipuri de business si aduc perspective la fel de noi.

Obiective

Experienta de peste 5 ani intr-o societate civila profesionala de avocati reputata din Bucuresti, activa in domeniul dreptului afacerilor, insotita de studiul permanent in domeniile tehnologie financiara (FinTech), protectia datelor cu caracter personal, dreptul concurentei si dreptul comertului electronic, mi-au deschis perspective noi asupra dreptului, pe care le dezvolt in mod continuu.

Practica mea profesionala cuprinde, inter alia, activitati din sfera companiilor start-up, servicii digitale, monede virtuale, solutii inteligente pe piata asigurarilor (InsurTech), magazine online, semnatura electronica, creatii intelectuale din domeniul literar, artistic, stiintific, telemunca sau aspecte de conformare cu dreptul concurentei. Totodata, pastrand dimensiunea umana a profesiei de avocat, ma concentrez pe dreptul muncii & regimul strainilor in Romania, dreptul asigurarilor, dreptul familiei & succesiuni. Tranzitia catre un cabinet individual de avocat se traduce prin intreaga dedicare catre exigentele clientului si prin servicii juridice atent personalizate.

Rezumatul parcursului academic

Experienta, practica avocatiala curenta, precum si viziunea mea asupra profesiei de avocat sunt fundamentate de studiile academice, care mi-au oferit pregatirea necesara atat in sfera dreptului roman al afacerilor, cat si a dreptului francez al afacerilor.

Angajamentele noastre

Flexibilitate
Proactivitate
Fiabilitate

Pentru intrebari despre serviciile noastre si pentru evaluarea initiala pro bono a aspectelor de natura juridica......ne puteti contacta prin formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp:

Telefon:
0737.376.247

Copyright © Andreea Rainer - Cabinet de Avocat. Toate drepturile rezervate. || Termeni si conditii || Politica de confidentialitate