Gazduire sediu SRL la sediul profesional al avocatului.

Gazduire sediu SRL la sediul profesional al avocatului

Mediul online ofera oportunitatea pentru antreprenori de a desfasura activitate comerciala pe internet, la distanta, de oriunde fara prezenta fizica.

In scopul inregistrarii unei societati la Registrul comertului si functionarii acesteia, este obligatoriu ca firma sa aiba un sediu social inregistrat, care va fi mentionat in actul constitutiv si in toate documentele emanand de la respectiva societate.

Sediul social poate fi gazduit de catre avocat la infiintare, eliminandu-se astfel costurile si grijile cu inchirierea unui spatiu, mai ales la inceput de drum in afaceri.

Totodata, sediul avocatului poate fi utilizat si pentru mutarea sediului ori pentru stabilirea unui sediu secundar/punct de lucru al societatii in cauza.

Noi oferim posibilitatea antreprenorilor de a stabili sediul societatii conform legii la cabinetul nostru, Andreea Rainer – Cabinet de Avocat, in Bucuresti, Sector 3.

Pentru intrebari despre serviciile noastre si pentru evaluarea initiala pro bono a aspectelor de natura juridica......ne puteti contacta prin formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp:

Telefon:
0737.376.247

Copyright © Andreea Rainer - Cabinet de Avocat. Toate drepturile rezervate. || Termeni si conditii || Politica de confidentialitate