Despre noi

Sunt avocat definitiv titular al Andreea Rainer – Cabinet de Avocat, membru in Baroul Bucuresti din anul 2015 si sunt avocatul antreprenorilor in mediul digital.

Motivatie

In epoca creativitatii, a digitalizarii si a antreprenoriatului am observat nevoia crescanda a actorilor de pe diverse piete, a dezvoltatorilor de solutii inovative, a autorilor de creatii intelectuale sau a celor in cautarea unui loc de munca de a avea protectia juridica asigurata. Totodata, se intampla ca acestia sa nu aiba aranjamentele juridice vitale implementate.

In calitate de avocat practicant individual, inteleg fundamentele noilor tipuri de business si aduc perspective la fel de noi.

Obiective

Experienta profesionala intr-o societate civila profesionala de avocati reputata din Bucuresti, activa in domeniul dreptului afacerilor, insotita de studiul permanent in domeniile noilor tehnologii, protectia datelor cu caracter personal, dreptul concurentei si dreptul comertului electronic, mi-au deschis perspective noi asupra dreptului, pe care le dezvolt in mod continuu.

Practica mea profesionala cuprinde, inter alia, activitati din sfera companiilor start-up, servicii digitale, monede virtuale, solutii inteligente pe piata asigurarilor (InsurTech), magazine online, semnatura electronica, creatii intelectuale din domeniul literar, artistic, stiintific, telemunca sau aspecte de conformare cu dreptul concurentei. Totodata, pastrand dimensiunea umana a profesiei de avocat, ma concentrez pe dreptul muncii & regimul strainilor in Romania, dreptul asigurarilor, dreptul familiei & succesiuni. Tranzitia catre un cabinet individual de avocat se traduce prin intreaga dedicare catre exigentele clientului si prin servicii juridice atent personalizate.

Rezumatul parcursului academic

Experienta, practica avocatiala curenta, precum si viziunea mea asupra profesiei de avocat sunt fundamentate de studiile academice, care mi-au oferit pregatirea necesara atat in sfera dreptului roman al afacerilor, cat si a dreptului francez al afacerilor.

  • Admitere in Baroul Bucuresti, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania;

  • Absolvire Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor;

  • Absolvire Universitatea Paris I Panthéon – Sorbonne, Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene;

  • Master Dreptul Noilor Tehnologii, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti;

  • Master Dreptul Afacerilor, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti;

  • Absolvire Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti;

  • Curs “Introduction to Contracts under English and American Law”, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti.

Angajamentele noastre

Flexibilitate
Proactivitate
Fiabilitate
Transparenta

Pentru intrebari despre serviciile noastre si pentru evaluarea initiala pro bono a aspectelor de natura juridica......ne puteti contacta prin formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp:

Telefon:
0737.376.247

Copyright © Andreea Rainer - Cabinet de Avocat. Toate drepturile rezervate. || Termeni si conditii || Politica de confidentialitate